Geçen hafta cuma günü 13.09.2013’de toplam 7 film sinema severler ile buluştu. Vizyona giren filmler arasından ilk 3 gün boyunca hafta sonu en çok izlenen filmler sıralamasında animasyon türündeki TURBO ilk sırada yerin aldı. Hayalperest olan turbonun en büyük hayali dünyanın en hızlı sümüklü böceği olmaktır. Tek hedefi ise en büyük hız yarışı olan Indy 500 ü ne pahasına olursa olsun kazanmaktır. Animasyon türündeki Turbo bu haftanın en çok izlenen yapımı oldu. Karakterlere Ryan Reynolds, Snoop Dogg ve Paul Giamatti gibi isimlerin sesleri ile hayat verdiği film vizyondaki ilk 3 günde 46.651 kişi tarafından izlendi.

Haftanın en çok izlenen 2.filmi ise Arkın Aytaç yönetmenliğinde çekilen Şeytan-ı Racim oldu. 32.565 kişi tarafından izlenen yapım İstanbul’da yaşayan üniversite öğrencisi Emrah ve Salih’in başından geçenleri anlatıyor. Herşey normal görünürken Salih’in bir anda Havas adıyla da bilinen büyü ilmine merak salması işleri bir anda değiştirecektir.

En çok izlenenler listesinin 3.sırasında Bu Nasıl Aile yerini aldı. Başrollerini Jennifer Aniston ve Jason Sudeikis in paylaştığı Bu Nasıl Aile ise 20.613 kişi tarafından izlenerek haftanın en çok izlenen 3. filmi olarak listede yerini aldı.

11.112 kişi tarafından izlenen Arınma Gecesi haftanın en çok izlenen 4. yapımı olurken Neva listenin 5.sırasında yer aldı. Film 7.556 kişi tarafından izlendi. En çok izlenenler listesinin 6.sırasındaysa Oscarlı aktör Jean Dujardin’in başrolünde olduğu Karanlık Şerit: Möbius yer aldı. Pırıltılı Hayatlar ise en çok izlenen 7.yapım oldu.



Bir yanıt bırakın